Laura Šimenc kolesarka leta, odlični rezultati ostalih članov KD Alpe SiS v sezoni 2017

V začetku novembra je na Ljubljanskem gradu potekal vsakoletni dogodek, kjer Kolesarska zveza Slovenije razglasi najboljše kolesarje v minuli sezoni. Letos sta to postala Primož Roglič in Monika Hrastnik, med amaterskimi kolesarji pa Matej Lovše (Tuš Team) in Laura Šimenc (KD Alpe SiS). Laura je v sezoni 2017 postala svetovna podprvakinja v kronometru in trikratna državna prvakinja v vseh treh disciplinah: kronometer, vzpon in cestna dirka.

Priznanja najboljšim amaterskim kolesarjem v sezoni 2017 so konec oktobra podelili na Zbiljah, tudi letos pa so sam vrh med amateriji krojili člani ekipe KD Alpe SiS.

Laura Šimenc (ženske A) je bila tretja v cestnih dirkah in kronometru, kar je zadostovalo za drugo mesto v seštevku vseh treh disciplin. Med ženskami B je Tina Brelih, kljub poškodbi na vrhuncu sezone, osvojila drugo mesto v cestnih dirkah in skupno tretje mesto v kronometru. V skupnem seštevku vseh dirk je osvojila odlično drugo mesto.

Med moškimi je bil Igor Grudnik (master E) najboljši na vzponih, Gašper Berlot (amaterji) je bil drugi, Robi Marič (master A) pa četrti. Tudi Grega Filipič (master C) je bil najboljši »hribolazec«, svoj uspeh je dopolnil s tretjim mestom v disciplini cestnih dirk, prav tako je osvojil tretje mesto v seštevku vseh dirk med masterji C. Andražu Obidu je uspelo osvojiti tri druga mesta v pokalu in sicer v vzponih, cestnih dirkah in skupnem seštevku med masterji A. Nekdanji nordijski kombinatorec Andrej Jezeršek je bil v sezoni 2017 drugi najboljši »hribolazec« med masterji B in hkrati drugi v seštevku vseh dirk v svoji kategoriji.

Iskrene čestitke vsem!

  

Sorodna vsebina

Sezona 2011

Sezona 2012

Sezona 2013

Sezona 2014

Rezultati 2011

Kontakti

Perovo 2b, Kamnik
Janez Jarm, 040 264 340

Naroči se na novice

top