Tudi v sezoni 2019 med najboljšimi amaterskimi kolesarji člani ekipe KD Alpe SiS

V petek so v Zbiljah pri Medvodah najboljšim amaterskim kolesarjem v letu 2019 podelili priznanja in pokale. Na skupno 23 dirkah v minuli sezoni, so člani KD Alpe SIS skupno zbrali 2659 točk, kar je zadostovalo za odlično peto mesto v klubskem seštevku pokala Slovenije.
Med ženskami B je bila letos prepričljivo najboljša Tina Brelih, saj je poleg prvega mesta v skupnem točkovanju vseh dirk, dosegla tudi prvo mesto v disciplini kronometrov in cestnih dirk.  Njen uspeh je dopolnila Helena Pogačnik, prav tako ženske B, s tretjim mestom v seštevku vzponov in skupnem točkovanju vseh treh disciplin (cestne dirke, vzponi in kronometri).
V moški konkurenci se je letos zelo izkazal Tom Kunaver, ki mu je uspelo doseči izjemen napredek v rezultatih, saj je dosegel skupno drugo mesto v močni konkurenci med masterji A. Tom je dosegel tudi drugo mesto v kronometrih in cestnih dirkah. 
Andrej Jezeršek (master B) je dosegel prvo mesto v vzponih in drugo mesto v seštevku vseh dirk.  Udeleženec vseh 13. Maratonov Alpe, Borut Planinšek (master D) si je prikolesaril tretje mesto v seštevku vzponov, enak uspeh je dosegel v točkovanju cestnih dirk. Tretjo mesto je na vzponih dosegel tudi vedno odlični Grega Filipič v številni konkurenci masterjev C.  Čestitke vsem!
Sedaj si bodo kolesarji privoščili nekaj počitka, nato pa bodo kmalu stekle priprave na novo sezono.

 

Sorodna vsebina

Kontakti

Perovo 2b, Kamnik
Janez Jarm, 040 264 340

Naroči se na novice

top