Tudi v sezoni 2019 med najboljšimi amaterskimi kolesarji člani ekipe KD Alpe SiS

V petek so v Zbiljah pri Medvodah najboljšim amaterskim kolesarjem v letu 2019 podelili priznanja in pokale. Na skupno 23 dirkah v minuli sezoni, so člani KD Alpe SIS skupno zbrali 2659 točk, kar je zadostovalo za odlično peto mesto v klubskem seštevku pokala Slovenije.
Med ženskami B je bila letos prepričljivo najboljša Tina Brelih, saj je poleg prvega mesta v skupnem točkovanju vseh dirk, dosegla tudi prvo mesto v disciplini kronometrov in cestnih dirk.  Njen uspeh je dopolnila Helena Pogačnik, prav tako ženske B, s tretjim mestom v seštevku vzponov in skupnem točkovanju vseh treh disciplin (cestne dirke, vzponi in kronometri).
V moški konkurenci se je letos zelo izkazal Tom Kunaver, ki mu je uspelo doseči izjemen napredek v rezultatih, saj je dosegel skupno drugo mesto v močni konkurenci med masterji A. Tom je dosegel tudi drugo mesto v kronometrih in cestnih dirkah. 
Andrej Jezeršek (master B) je dosegel prvo mesto v vzponih in drugo mesto v seštevku vseh dirk.  Udeleženec vseh 13. Maratonov Alpe, Borut Planinšek (master D) si je prikolesaril tretje mesto v seštevku vzponov, enak uspeh je dosegel v točkovanju cestnih dirk. Tretjo mesto je na vzponih dosegel tudi vedno odlični Grega Filipič v številni konkurenci masterjev C.  Čestitke vsem!
Sedaj si bodo kolesarji privoščili nekaj počitka, nato pa bodo kmalu stekle priprave na novo sezono.

 

Sorodna vsebina

top