Ekipa KD Alpe SiS uspešna tudi ob koncu sezone

Kljub temu, da se sezona bliža koncu, kolesarskih preizkušenj ob koncih tedna ne manjka. Po tradicionalnem Jurišu na Vršič je znana tudi skupna razvrstitev v Pokalu Schneekoppe, ki ga sestavljajo Maraton Franja, Maraton Alpe in kot zadnji v koledarju prav Juriš.

V pokalu so odlično nastopali tudi člani KD Alpe SiS. Robi Plevel je v kategoriji M2 osvojil tretje mesto, v kategoriji M3 je Andrej Jezeršek osvojil drugo, Robi Marič tretje in Miha Kramar četrto mesto. V kategoriji M5 je bil Grega Filipič prepričljivo najboljši, prav tako Tina Brelih med ženskami do 40 let.

Pestro je bilo tudi minulo soboto v Vipavi, kjer je potekal tradicionalni vzpon na Nanos, ki je štel za pokal Slovenije za amaterske kolesarje. Zmagovalne stopničke sta si prikolesarila Grega Filipič z drugim mestom med masterji C in Andraž Obid s tretjim mestom v kategoriji master A. Vzpona so se udeležili tudi Darko Obid, Robi Marič, Tomaž Sosič, Matej Krumpestar, Marko Kitin in Tone Klemenc, ki so skupaj poskrbeli za ekipno tretje mesto.

 

Foto: KD Alpe in prijavim.se

 

Sorodna vsebina

top