Navijači, ste pripravljeni? :)

Naj navijaško skupino čaka tudi na letošnjem Maratonu Alpe Scott posebna nagrada  - kopanje v Termah Snovik in Kneippova doživetja z okusno in zdravo malico.

Kaj morate storiti? 
Skupina se nam mora najkasneje do torka, 9. julija oglasiti s kratkim videom in vsaj tremi fotografijami, ki so bile posnete na trasi Maratona Alpe Scott v nedeljo, 7. julija. 

 

Video in fotografije lahko pošljete na naslov maraton@maraton-alpe.si ali pa jih objavite na Facebook strani Maratona Alpe s pripisom »Naj navijaška skupina«.

In že v sredo, 10. julija, razglasimo Naj navijaško skupino 2019. :)

 

NAJ NAVIJAŠKO SKUPINO ČAKA …

Kopanje v Termah Snovik

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo, razvajate pa se lahko v notranjih in zunanjih bazenih z naravno travnato plažo.

Kneippova doživetja

Na vodenem ogledu boste spoznali Kneippove življenjske skrivnosti in filozofijo petih elementov zdravega načina življenja, se poučili o zeliščih, ki rastejo ob poti, preskusili Kneippove oblive in štorkljasto hojo v potoku. Na koncu vas čaka okusna Kneipp malica.

 

Pogoji sodelovanja

Sorodna vsebina

Sezona 2011

Sezona 2012

Sezona 2013

Sezona 2014

Rezultati 2011

Kontakti

Perovo 2b, Kamnik
Janez Jarm, 040 264 340

Naroči se na novice

top