Navijači, ste pripravljeni? :)

Naj navijaško skupino čaka tudi na letošnjem Maratonu Alpe Scott posebna nagrada  - kopanje v Termah Snovik in Kneippova doživetja z okusno in zdravo malico.

Kaj morate storiti? 
Skupina se nam mora najkasneje do torka, 9. julija oglasiti s kratkim videom in vsaj tremi fotografijami, ki so bile posnete na trasi Maratona Alpe Scott v nedeljo, 7. julija. 

 

Video in fotografije lahko pošljete na naslov maraton@maraton-alpe.si ali pa jih objavite na Facebook strani Maratona Alpe s pripisom »Naj navijaška skupina«.

In že v sredo, 10. julija, razglasimo Naj navijaško skupino 2019. :)

 

NAJ NAVIJAŠKO SKUPINO ČAKA …

Kopanje v Termah Snovik

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo, razvajate pa se lahko v notranjih in zunanjih bazenih z naravno travnato plažo.

Kneippova doživetja

Na vodenem ogledu boste spoznali Kneippove življenjske skrivnosti in filozofijo petih elementov zdravega načina življenja, se poučili o zeliščih, ki rastejo ob poti, preskusili Kneippove oblive in štorkljasto hojo v potoku. Na koncu vas čaka okusna Kneipp malica.

 

Pogoji sodelovanja

Sorodna vsebina

Sezona 2011

Sezona 2012

Sezona 2013

Sezona 2014

Rezultati 2011

top