S Scottom na e-Alpe

KDO GRE S SCOTTOM NA E-ALPE? 

Žreb je določil, da Scottovo e-kolo prejmete Damjan Burja, Meri Pir Nat in Natasa Likar. Čestitamo! J
Ne le, da boste 4. julija lahko doživeli vzdušje Maratona Alpe. Slovenski kolesarski mojster vam e-kolo podarja še dodaten dan po vaši izbiri.
Nagrajence prosimo, da se nam oglasite prek zasebnega sporočila na FB strani Maratona Alpe ali pa e-naslov info@maraton-alpe.si 

 

»e-bike na e-Alpah«

Leta 2018 smo organizatorji kot pilotni projekt predstavili e-bike kategorijo. Kot prvi rekreativni cestni maraton smo udeležbo omogočili kolesarjem z električnimi kolesi znotraj posebne enotne kategorije. Tudi letos bodo maraton lahko prevozili kolesarji z  e-kolesi, zaradi dolžine maratona pa bo trasa za njih prilagojena - ciljno črto bodo prečkali v vasi Jezersko. Priložnost torej za vse kolesarje, ki so užitke našli v udobni in ekološki vožnji v naravi, da občutijo vzdušje kolesarskega maratona.

V sodelovanju s podjetjem Proloco TRADE d.o.o., uvoznikom koles Scott za Slovenijo, bomo v posebnem natečaju izžrebali 3 srečneže, ki bodo letos na e-Alpah kolesarili na kolesih znamke Scott, e-kolo Scott pa jim bo na voljo še dodaten dan po njihovi izbiri.

 

NAGRADNI NATEČAJ: S Scottom na e-Alpe

V kolikor bi radi doživeli vzdušje maratona, vendar nimate električnega kolesa, vas vabimo k posebnem natečaju »S Scottom na e-Alpe«. Ob koncu natečaja bomo izžrebali 3 srečneže, ki se bodo maratona udeležili na e-kolesih Scott. To pa še ni vse. Podjetje Proloco TRADE d.o.o., uvoznik koles Scott za Slovenijo, bo nagrajencem podarilo e-kolo v uporabo še dodaten dan po njihovi izbiri.  

Kaj morate storiti?

Na FB strani Maratona Alpe nam v komentarju ob objavi »S Scottom na e-Alpe« zaupajte, katera tura z e-kolesom Scott bo vaša prva.

25. junija 2021 bomo med vsemi komentarji izžrebali 3 nagrajence.
 

POGOJI SODELOVANJA

Sorodna vsebina

top